LIPOLAX - colesterol echilibrat

Tuesday, 12 August 2008 00:13
Print PDF

 

sonyex10_fullPutini stiu, dar inul, aceasta planta cu flori albastre si cu semintele mici si maronii, este printre cele mai vechi ierburi de cultura de pe pamant. Este originara din India si China, fiind adusa inca din vremea neoliticului de catre triburile migratoare in Europa. Principalele calitati ale semintelor de in sunt cele emoliente, atat intern cat si extern, calmante si stimulente ale regenerarii tesuturilor. Pot fi folosite si pentru efectul lor de drenare a intestinului formand un bol in tubul digestiv care impinge ca un piston toate materiile reziduale.

LIPOLAX este deosebit de eficient in reglarea tranzitului intestinal, preintampinand constipatia, aparitia hemoroizilor si are efecte benefice in cazul de litiaza biliara. Prin actiunea sa de scadere a colesterolului, trigliceridele din sange si a presiunii sangvine, LIPOLAX este un cardioprotector drenor limfatic de exceptie.

De asemenea, uleiul din seminte de in din compozitie, recomanda produsul LIPOLAX pentru ameliorarea psoriazisului si eczemelor.

Compozitie/capsula: Ulei din seminte de in – 1000 mg

Forma de prezentare: flacon cu 60 capsule.
Se recomanda a se administra 2 capsule / zi.

Last Updated on Saturday, 09 June 2012 08:46
You are here:   HomeSuplimente alimentareProdusele noastreLIPOLAX - colesterol echilibrat